ដំណឹង​ល្អ​សម្រាប់​អ្នក​បរិភោគ​​ម្ហូប​បួស៖ បច្ចេកវិទ្យា​ផលិត​សាច់​សិប្បនិម្មិត​ពី​ប្រូតេអ៊ី​​មួយទៀត​ត្រូវបាន​រកឃើញ

ជំនួស​ឱ្យ​ការ​ផ្អាប់ ឬ​បំប្លែង​ជាតិ​ស្ករ​ឱ្យទៅជា​ស្រា អ្នកវិទ្យាសាស្ត្រ​ផ្អាប់​ស្ករ​ឱ្យ​ប្រែ​ទៅជា​ប្រូតេអ៊ីន បង្កើតបានជា​សាច់​សិប្បនិម្មិត​មួយ​ប្រភេទ។

ការផលិត​សាច់​សិប្បនិម្មិត​ដោយ​ការ​ផ្អាប់ ឬ​បិត គឺជា​វិធីសាស្ត្រ​ថ្មី​មួយ​ដែល​ទើបតែ​ត្រូវបាន​រកឃើញ​នៅ San Francisco សហរដ្ឋ​អាម៉េរិក និង​តំបន់​នៅក្បែរ​ខាង។ នៅក្នុង​រោងចក្រ​ស្រា​បៀរ គេ​ប្រើប្រាស់​ដំបែ​ដើម្បី​បំប្លែង​ស្ករ​ឱ្យទៅជា​ស្រា ប៉ុន្តែ បច្ចេកទេស​ថ្មី​នេះ គេ​ប្រើប្រាស់​ដំបែ​ដើម្បី​បំប្លែង​ស្ករ​ឱ្យទៅជា​ប្រូតេអ៊ីន។

បច្ចេកវិទ្យា​ថ្មី​សន្លាង និង​ស្អាត​បំផុត

ក្នុងចំណោម​ក្រុមហ៊ុន​ដែល​ប្រើប្រាស់​បច្ចេកវិទ្យា​ខាងលើ ក្រុមហ៊ុន Every Company ទទួលបាន​ទុនវិនិយោគ ២៣៣ លាន​ដុល្លារ​អាម៉េរិក ពី​ក្រុម​អ្នកវិនិយោគ​នៅ សិង្ហ​បុរី។ ក្រុមហ៊ុន​នេះ​មាន​ជំនាញ​ក្នុងការ​ផលិត​ស៊ុត​សិប្បនិម្មិត និង​អាហារ​បន្ថែម​ប្រូតេអ៊ីន។ អ្វីដែល​ពិសេស​គឺថា Every Company ប្រើប្រាស់​បច្ចេកវិទ្យា​ហ្សែ​ន​នៅ​ក្នុង​ដំណើរការ​នៃ​ការ​ផ្អាប់ ឬ​បិត​របស់​ពួក​គេ​។

Every Company ​​បោះ​ពុ​ម្ភ 3D កូដ DNA របស់​ប្រូតេអ៊ីន​ដែល​មនុស្ស​បាន​រកឃើញ និង​ចិញ្ចឹម​ដំបែ​ដោយ​ស្ករ​ដែលមាន​ផ្ទុក DNA 3 D នេះ។ នៅពេល​មេដំបែ​ស៊ី​ស្ករ (តែ​តាមពិត វា​កំពុង «អាន» កូដ​ហ្សែ​ន) វា​ក៏​បញ្ចេញ​ប្រភេទ​ប្រូតេអ៊ីន​ដែល​បានកំណត់​ទុក​មុន​នោះ។ ក្រុមហ៊ុន​ខាងលើ​អះអាងថា ស៊ុត​ក្រហម​ដែល​ពួកគេ​បាន​ផលិត​ដោយ​បច្ចេកវិទ្យា​នេះ «មិន​ខុសពី​ស៊ុតពិតៗឡើយ»។

ក្រៅពី Every Company ក៏​នៅមាន​ក្រុមហ៊ុន​ជាច្រើន​ទៀត​ដែល​កំពុង​ប្រើប្រាស់​បច្ចេកវិទ្យា​នេះ ក្នុងនោះ​ក៏មាន Prime Roots ដែលជា​ក្រុមហ៊ុន​ធុរកិច្ច​ថ្មី។ Every Company ​ទាក់ទាញ​បាន​ទុនវិនិយោគ​ជាង ១៨ លាន​ដុល្លារ​អាម៉េរិក។ Prime Roots ផលិត​សាច់សិប្បនិម្មិត​​ច្រើន​ប្រភេទ​ដូចជា សាច់ក្រក​អ៊ីតាលី សាច់មាន់​បារាំង។ល។

ធៀប​ជាមួយនឹង​អាហារ​បួស​ដែលមាន​ប្រភពពី​រុក្ខជាតិ សាច់​សិប្បនិម្មិត​របស់ Every Company ឬ Prime Roots ជាដើម មាន​លក្ខណៈ​​ស្អាត​ជាង ព្រោះថា សមាសធាតុ​មាន​តិចជាង ខណៈដែល​អាហារ​បួស​ធម្មតា​មាន​គ្រឿងផ្សំ​ចាប់ពី ១២ ដល់ ១៥ ប្រភេទ៕

Advertisement