មើម​ខ្ញី អាហារ​ឱសថ​បុរាណ​ដ៏​ល្អ​ដែល​ស្ត្រី​មានគភ៌​គួរ​ទទួលទាន

ក្នុងខណៈ​តាំង​គភ៌ មាន​អាហារ​ច្រើន​ប្រភេទ​ណាស់​ដែល​ស្ត្រី​មានគភ៌​គួរ​ទទួលទាន និង​មិនគួរ​ទទួលទាន ដូច្នេះ​ទើប​ស្ត្រី​មាន​គភ៌​ត្រូវ​ផ្ចិតផ្ចង់​ក្នុងការ​ជ្រើសរើស​មុខម្ហូប​អាហារ​ល្អៗ​ជាពិសេស ហើយ​មុខម្ហូប​ឱសថ​បុរាណ​ដ៏​ល្អ​មួយ​ដែល​ស្ត្រី​មានគភ៌​ហាម​ខកខាន​នោះ​គឺ មើម​ខ្ញី​ហ្នឹងឯង។ ប្រហែលជា​នឹក​ឆ្ងល់​ហើយ​មែន​ទេ​ថា តើ​គុណប្រយោជន៍ និង​គុណសម្បត្តិ​របស់​ខ្ញី​ចំពោះ​ស្ត្រី​មានគភ៌​មាន​យ៉ាង​ណា​ខ្លះទៅ? កុំ​បង្អង់​យូរ យើង​នាំគ្នា​មក​មើល​ដូចតទៅ…។

គុណប្រយោជន៍​របស់​ខ្ញី​ចំពោះ​ស្ត្រី​មានគភ៌សម្រាប់​គុណប្រយោជន៍​ដែល​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ​នឹង​បានទទួល​អំពី​ការទទួល​ទាន​ខ្ញី​នោះមាន​ច្រើនណាស់ តែ​ដែល​មើលឃើញ​លទ្ធផលច្បាស់ៗបំផុត​នោះ​មាន3ចំណុច​ដូចតទៅ ៈ

1-សម្រាល​អាការ​ចាញ់កូនដោយសារតែ​ខ្ញី​មាន​ជាតិ​ប្រេង​ក្រអូប​រសាយ​ដែល​នឹង​ជួយ​ធ្វើឱ្យ​កើត​ភាព​ធូរស្រាល​ក្នុង​រាងកាយ​បានល្អ​នោះ ទើប​អាច​សម្រាល​អាការ​ក្អួតចង្អោរ វិលមុខ​ដែល​បណ្តា​លមកពី​ការ​ចាញ់កូន​ ហើយ​មើម​ខ្ញី​ថែមទាំង​សម្បូរ​ទៅដោយ​សារធាតុ​ប្រឆាំង​អនុ​មូល​ឥស្សរៈ​ដែល​នឹង​កម្ចាត់​មេរោគផ្សេងៗដែល​ចូលទៅក្នុង​រាងកាយ​របស់​ស្ត្រី​មានគភ៌​បាន​យ៉ាង​ល្អ​ទៀតផង។

2-ជួយ​បណ្ដេញ​ខ្យល់ កែ​បញ្ហា​ឆ្អល់ពោះខ្ញី​មាន​ចំណែក​ក្នុង​ការបណ្ដេញ​ខ្យល់ និង​សម្រាល​អាការ​ចុក​ឆ្អល់ពោះ​របស់​ស្ត្រី​មានគភ៌​បាន​យ៉ាង​មាន​ប្រសិទ្ធភាព ល្អ​សម្រាប់​ស្ត្រី​មានគភ៌​ដែលមាន​អាយុ​គភ៌​ច្រើន(ជិត​គ្រប់​ខែ) ព្រោះ​អំឡុង​ពេលនោះ កូន​ដែល​នៅក្នុង​ស្បូន​នឹង​ទៅ​ច្រាន​ផ្អឹប​ក្រពះ​រហូត​ធ្វើឱ្យ​កើត​អាការ​ចុក​ឆ្អល់ពោះ​ឡើងជា​ញឹកញាប់។

3-ជំរុញ​ការផលិត​ទឹកដោះការទទួល​ទាន​ខ្ញី​ញឹកញាប់​តាំងពី​អំឡុងពេល​តាំង​គភ៌​នឹង​ជួយ​ជំរុញ​ការផលិត​ទឹកដោះ​បាន​យ៉ាង​ល្អ ធ្វើឱ្យ​ស្ត្រី​មាន​ទឹកដោះ​សម្រាប់​ឱ្យ​កូនបៅ​ច្រើនឡើង ដោយ​អាច​ទទួល​-ទានក្នុង​រូប​បែប​ជា​ខ្ញី​ស្រស់​ក្នុងការ​ច្នៃ​ជា​ម្ហូបអាហារ ឬ​ទទួលទាន​ក្នុង​រូប​បែប​ជា​ទឹក​ខ្ញី​ក៏បាន។ ក្រៅពីនេះ ក្រោយពេល​ប្រសូត​ហើយ ស្ត្រី​ក៏​គួរតែ​នៅ​ទទួលទានទឹក​មើម​ខ្ញី​ជា​បន្ត ដើម្បី​ឱ្យមាន​ទឹកដោះ​យ៉ាង​គ្រប់គ្រាន់​ពេញ​មួយ​អំឡុង​វ័យ​នៃ​ការ​បៅ​ទឹកដោះ​របស់​កូនតូច។

មុខម្ហូប​ណែនាំ​សម្រាប់​ស្ត្រី​មានគភ៌សម្រាប់​ស្ត្រី​មានគភ៌​ដែល​នៅ​មិនទាន់​នឹកឃើញ​មុខម្ហូប​ដែលមាន​លាយ​ផ្សំ​ដោយ​ខ្ញី​នោះឡា​រ៉ែ​ន​ សូម​ណែនាំ​មុខម្ហូប​ងាយៗ​អំពី​​ខ្ញី ងាយស្រួល​ធ្វើ ហើយ​ថែមទាំង​ឆ្ងាញ់​ទៀតផង។ តើ​មាន​អ្វីខ្លះ​នោះ តោះ! នាំគ្នា​តាមដាន​ជា​បន្ត…។

1-ញាំ​ខ្ញី ត្រី​ប្លាធូ
ជា​មុខម្ហូបងាយៗដែល​នឹង​ជួយ​បង្កើន​ទឹកដោះ និង​វីតាមីន C ដល់​រាងកាយ​របស់​ស្ត្រី​មានគភ៌​បាន​យ៉ាង​ល្អ ឯ​វិធី​ការ​ញាំ​វិញ គឺ​ដូច​ម្ហូប​ញាំ​ធម្មតា​ហ្នឹងឯង គ្រាន់តែ​ដាក់​ខ្ញី​ហាន់វែងល្អិតៗចូលទៅ​ប្រមាណ​ជា1ស្លាបព្រា​បាយ បន្ថែម​រសជាតិ​ជូរ​ដោយ​ក្រូចឆ្មារ… តែ​ប៉ុណ្ណឹង​ក៏​ឆ្ងាញ់​ត្រូវចិត្ត​ទៅហើយ។ អូ! ភ្លេច​ប្រាប់ អាច​បន្ថែម​រសជាតិ​ផ្អែម ជូរ ប្រៃ​តាម​ចំណង់​ចំណូលចិត្តរបស់អ្នកក៏បាន។

2-ទឹក​ខ្ញី
សម្រាប់​ភេសជ្ជៈ​មួយ​នេះ​ក៏​អាច​ទទួលទាន​ដើម្បី​សម្រាល​អាការ​ចាញ់កូន និង​ជួយ​ជំរុញ​ការផលិត​ទឹកដោះ​បានល្អ​ដែរ ដោយ​យក​មើម​ខ្ញី​មក​ស្ងោរ​រយៈពេល​ប្រមាណ​ជា2-5នាទី រង់ចាំ​ឱ្យនៅ​ក្តៅឧណ្ហៗ ហើយ​ចាក់​ដាក់​ពែង​យកមក​ក្រេប​ឱ្យបាន​ញឹកញាប់ ឬ​ចង់​ដាក់​​ស្ករ​
ចូល​បន្តិច​ក៏បាន។ឃើញ​ពី​គុណសម្បត្តិ​របស់​ខ្ញី​ល្អ​បែបនេះហើយ​មិនអាច​ខកខាន​បានទេ ស្ត្រី​ដែល​កំពុង​មានគភ៌​ទាំងឡាយ​ចូរ​សាកល្បង​ធ្វើ​មុខម្ហូប​ណា​ដែលមាន​លាយ​ផ្សំ​ដោយ​ខ្ញី​ទទួលទាន​សាកមើល (ខត្រី​ដាក់​ខ្ញី ឆា​ខ្ញី​សាច់​គៅ-ល-) ធានាថានឹ​ទទួលបានគុណ ប្រយោជន៍​យ៉ាង​គ្រប់គ្រឿង​ពិតប្រាកដ ហើយ​ថែមទាំង​ល្អ​ដល់​សុខភាព​របស់​កូនតូច​ក្នុង​ផ្ទៃ​ទៀតផង៕

Advertisement