កំពូល​ចុងភៅ​មកពី​បារាំង នឹង​បង្ហាញ​ស្មា​ដៃ​ចម្អិនម្អូ​ប​ដ៏​អស្ចារ្យ​សម្រាប់​អាហារ​ពេល​ល្ងាច​នៅ​សណ្ឋាគារ​សូ​ហ្វិ​តែ​ល​ភ្នំពេញ

ភ្នំពេញ៖ កំពូល​ចុងភៅ​មកពី​ប្រទេស​បារាំង លោក Jean-Yves Guého និង​ជា​ម្ចាស់​ជ័យលាភី​ចុងភៅ Michelin នឹង​បង្ហាញ​ស្មា​ដៃ ក៏ដូចជា​ទាក់ទាញ​ចំណាប់អារម្មណ៍​ភ្ញៀវ​ក​ត្តិ​យស​ដែល​ចូលចិត្ត​មុខម្ហូប​ឈ្ងុ​ញ​ឆ្ងាញ់ នៅ​សណ្ឋាគារ​សូ​ហ្វិ​តែ​ល​ភ្នំពេញ ភូ​គី​ត្រា និង​សណ្ឋាគារ​សូ​ហ្វី​តែ​ល អង្គរ ភូ​គី​ត្រា ហ្គូ​ហ្វ & ស្ដា នា​ថ្ងៃទី09 ខែឧសភា ឆ្នាំ 2018។

អស់លោក​ដែល​ធ្លាប់​ស្គាល់​មុខម្ហូប​ឈ្ងុ​ញ​ឆ្ងាញ់​នៅក្នុង​ប្រទេស​កម្ពុជា​នឹង​មានឱកាស​ទទួលទាន​អាហារ​នាពេល​ល្ងាច​របស់​ចុងភៅ Michelin គឺ​លោក Jean-Yves Guého ដែលជា​ម្ចាស់​ជ័យលាភី​ពានរង្វាន់ L’Atlantide នៅ​ទីក្រុង Nates ប្រទេស​បារាំង។ អាហារ​ពេល​ល្ងាច​ដ៏​ពិសេស​នេះ នឹង​ផ្សំ​ឡើង​ពី​គ្រឿងទេស និង​ម្រេច​មកពី ឡា​ផ្លេ​ន​ថេ​សិន (La Plantation ខេត្តកំពត។ មុខ​ម្អូ​ប​រួមមាន​បង្កង​កាណាដា និង​ឆៃថាវ​ជូ​អែម​ផ្សំ​រសជាតិ​ជាមួយនឹង​អំបិល​ខេត្ត​កែប និង​ម្រេច​ក្រហម​កំពត ព្រមទាំង​សាច់គោ​ហ្វី​ឡេ ថ្លើម​ទា​ចម្អិន​ស្រស់ទឹក និង​អន្ទង់​ឆ្អើរ​ផ្សំ​រស់ជាតិ​ជាមួយ​ម្រេចខ្មៅ​កំពត។

ឱកាស​ទទួលទាន​អាហារ​ពេល​ល្ងាច​របស់​ចុងភៅ Michelin គឺ​លោក Jean-Yves Guého ដែលជា​ម្ចាស់​ជ័យលាភី​ពានរង្វាន់ L’Atlantide នេះ អាច​ប្រព្រឹត្តទៅបាន​ក្រោម​ការចូល​រួមសហការ​ជាមួយ​ក្រុមហ៊ុន Thai Airways, AusKhmer និង La Plantation៕

Advertisement