វិធី​ធ្វើឱ្យ​ក្រូចពោធិ៍សាត់ ដែល​ជូរ​ហួញ ក្លាយទៅជា​ក្រូច​ផ្អែម​វិញ

បើ​និយាយ​ពី​ផ្លែឈើ​វិញ មនុស្ស​ជាច្រើន ប្រហែលជា​មិន​ភ្លេច​នឹក ដល់​ផ្លែក្រូច​ទេ​មើលទៅ  ដោយសារតែ​រសជាតិ ផ្អែម ក្រអូប ឆ្ងាញ់​ល្មម និង​សម្បូរ​ទៅដោយ​វិ​តា​មីន C…តែ​ពេលខ្លះ ក្រូច​ដែល​យើង​ទិញ​មក​នោះ បែរ​ជាមាន​រសជាតិ​ជូរ​ហួញ យ៉ាង​គ្មាន​ខ្លាចចិត្ត​អ្នក​ញ៉ាំ​បន្តិច​សោះតែ​ម្តង  ដូច្នេះ​ថ្ងៃនេះ ឡា​រ៉ែ​ន​មាន​វិធី ធ្វើឱ្យ​ក្រូច​ជូរ ក្លាយទៅជា​ក្រូច​ផ្អែម​វិញ មក​ជម្រាបជូនបងៗស្ត្រី​មេផ្ទះ ដូចតទៅ៖

-គ្មានអ្វី​ពិបាក​ទេ គ្រាន់តែ​យក​ផ្លែក្រូច​ដែល​ជូរ​នោះ ទៅ​ដាក់​ត្រាំ​នៅក្នុង​ទឹក​ក្តៅ 40អង្សា ប្រមាណ​ជា 10នាទី​ប៉ុណ្ណោះ រសជាតិ​ផ្លែក្រូច​នោះ នឹង​ប្រែ​ទៅជា​ផ្អែម​វិញ​មិន​ខាន ។

ការពិតទៅ ក្រូច​ជូរ​នោះ មិនមែន​ប្តូរ​រសជាតិ​ទេ គ្រាន់តែ​រសជាតិ​ជូរ​របស់​វា ត្រូវបាន​បំផ្លាញចោល​អស់ ដោយសារ​កម្ដៅ​តែប៉ុណ្ណោះ៕

Advertisement