ម្ចាស់ពានរង្វាន់ចុងភៅដ៏ល្បីនៅប្រទេសបារាំង ដែលមានរហស្សនាមថា «ស្តេចរសជាតិ» លោក HERVE RODRIGUEZ នឹងធ្វើដំណើរផ្សេងព្រេងមកកម្ពុជាក្នុងកម្មវិធីសិល្បៈម្ហូបអាហារ ដែលនឹងរៀបចំឡើងនៅថ្ងៃទី15 ខែមិថុនា នៅភោជនីយដ្ឋាន តូប៉ាហ្ស ( TOPAZ )។ លោកនឹងត្រៀមនូវមុខម្ហូបពិសេស 7មុខ សម្រាប់អាហារពេលល្ងាច ដែលមុខម្ហូបនីមួយៗត្រូវបានសម្រិតសម្រាំងចេញពីភាពជំនាញដ៏ល្បីល្បាញរបស់លោក រួមជាមួយតារាមេចុងភៅ Michelin 3 នាក់ទៀតផងដែរ។
លោក HERVE RODRIGUEZ ដែលជាម្ចាស់ផង និងជាមេចុងភៅផងនៅភោជនីយដ្ឋាន Masa នៅតំបន់ Boulogne Billancourt ធ្លាប់ទទួលបានពានរង្វាន់ចុងភៅចុងក្រោយបង្អស់នៅឆ្នាំ2013 ប្រមាណជា10ខែប៉ុណ្ណោះ បន្ទាប់ពីលោកចាប់ផ្តើមគ្រប់គ្រងភោជនីយដ្ឋាន។ នេះជាពានរង្វាន់ចុងភៅទី2 ក្នុងនាមជាចុងភៅម្ចាស់ហាង និងពានរង្វាន់តារាចុងភៅទី3 ក្នុងនាមមេចុងភៅ។ លោកជាម្ចាស់ «អ្នកជំនាញច្នៃរសជាតិ» តាមរបៀបខ្លួនឯងដែលទទួលឥទ្ធិពលពីប្រទេសបារាំង អេស្ប៉ាញ និងប្រទេសផ្សេងៗទៀតផងដែរ។ មុខម្ហូបក្នុងចំណោមម្ហូបល្បីៗរបស់គាត់គឺ ស៊ុបបន្លែជាមួយបង្កងន័រវែស និងទន្សាយ។
ពានរង្វាន់នេះស្ទើរតែគ្មានការភ្ញាក់ផ្អើលអំពីនរណាម្នាក់ដែលដើរតាមអាជីពរបស់ Rodriguez ដែលបានចាប់ផ្តើមនៅអាយុ 21ឆ្នាំនៅសណ្ឋាគារ De la Côte d’Or។ ទី2 តារាចុងភៅ Michelin មុនពេលគាត់រើទៅ La meloise និងទី3 តារាចុងភៅ Michelin គាត់បន្តអភិវឌ្ឍជំនាញ និងសមត្ថភាពរបស់គាត់នៅហាងល្បីៗ ដូចជាFernie Castle នៅប្រទេសស្កុតលែន និងបន្ទាប់មក La Chouette និង La Mere Bourgeois។ លោកទទួលបានពានរង្វាន់ តារាចុងភៅ Michelin នៅកន្លែងទាំងពីនេះនៅពេលលោកធ្វើជាមេចុងភៅ និងជាម្ចាស់ភោជនីយដ្ឋាន La Mere Bourgeois ផងដែរ។
មេចុងភៅ Rodriguez មានភាពល្បីល្បាញខ្លាំងខាងការបង្កើតមុខម្ហូបដែលមានភាពទាក់ទាញ និងរស់រវើក ទាក់ភ្នែក មុនពេលបង្ហាញពីរសជាតិដែលមាននៅក្នុងនោះ។ ម្ហូបពិសេសរបស់គាត់ដែលមានភាពសាមញ្ញដោយគ្រាន់តែបន្ថែមរសជាតិមិនធម្មតាប៉ុណ្ណោះ ដូចជាក្រែមផ្កាខាត់ណាជាមួយពពុះម្គុដកាពុឈីណូ និងស៊ុតដែលចម្អិនកម្រិត 62អង្សារជាមួយនឹងសាច់ហ៊ែម Pata Negra និងទឹកជ្រលក់ពិសេស។
ក្នុងអំឡុងពេលស្នាក់នៅទីក្រុងភ្នំពេញ មេចុងភៅ Rodriguez នឹងចំណាយពេលជាមួយលោក ពៅ សុភក្រ័ មេចុងភៅរបស់ភោជនីយដ្ឋានតូប៉ាហ្ស និងសហការីរបស់លោកផងដែរ ដើម្បីផ្ទេរចំណេះជំនាញ និងណែនាំក្រុមការងាររបស់គាត់ឱ្យចេះរៀបចំមុខម្ហូបថ្មីៗល្បីៗ សម្រាប់សប្តាហ៍ខាងមុខនៅចំពោះមុខវត្តមានភ្ញៀវ៕