ភ្នំពេញ៖ ថ្ងៃទី 05 ខែមិនា ឆ្នាំ2019 សូមអញ្ជើញមកភ្លក្សម្ហូបដ៏ឆ្ងាញ់ពិសាដែលចម្អិនដោយផ្ទាល់ពីមេចុងភៅដ៏ចំណាន Michelin Chef នៅសណ្ឋាគារសូហ្វីតែលភ្នំពេញភូគីត្រា និង សណ្ឋាគារ សូហ្វីតែល អង្គរភូគីត្រា ខេត្តសៀមរាប។ ក្រុមចុងភៅរបស់យើងនឹងសហការជាមួយលោក Philippe Michel ដែលអញ្ជើញមកពី ភោជនីយដ្ឋាន Bergundy La Marande ប្រទេសបារាំង ដើម្បីបង្កើតមុខម្ហូបពិសេសៗ។
មេចុងភៅ Michelin Chef នឹងបង្ហាញជូននូវមុខម្ហូបបារាំងដ៏ឆ្ងាញ់ពិសាដែលផ្តោតសំខាន់លើរសជាតិដើមនៃម្ហូបនៅតំបន់ Bergundy ។ លោក Philippe Michel ក៏ធ្លាប់បានរៀនចម្អិនម្ហូបជាមួយមេចុងភៅល្បីៗជាច្រើនរូបផងដែរ ដូចជា លោក Gérard Besson, Pierre Gagnaire, Pierre Hermé and Georges Wenger ។ លោក Charles-Henri Chevet ដែលជានាយកគ្រប់គ្រងទូទៅ នៅសណ្ឋាគារសូហ្វីតែលបានរៀបរាប់ថា «នេះគឺជាពេលវេលាមួយដ៏ល្អសម្រាប់ បងប្អូន មិត្តភក្តិ ទាំងអស់ដែលរស់នៅប្រទេសកម្ពុជាដែលចង់ ភ្លក្សមុខម្ហូបដ៏ពិសេសមកពីលោកខាងលិច»។
លោក Philippe Michel នឹងបម្រើជូននូវម្ហូប 6 មុខ ដែលមានដូចជា ស្កាឡប់ Smoked Black Angus Rib-Eye និង ខ្យង Bergundy ដ៏ល្បី រួមទាំងម្ហូបពិសេសៗ ជាច្រើនមុខទៀត។ លោកអ្នកក៏អាចជ្រើសរើសស្រាជាច្រើនប្រភេទដែលនាំចូលផ្ទាល់ពីតំបន់ Bergundy ផងដែរ ក្នុងតម្លៃសមរម្យ។ កុំភ្លេចជួបជាមូយលោក Philippe Michel ជាមួយអាហារឆ្ងាញ់ៗ នៅភ្នំពេញ ថ្ងៃពុធ ទី 6 និង ព្រហស្បតិ៍ ទី 7 ខែមិនា នេះ ចាប់ពីម៉ោង 6 ល្ងាច នៅភោជនីយដ្ឋាន Do Forni និង នៅសៀមរាប ថ្ងៃសៅរ៍ ទី 9 ខែ មិនានេះ។
សណ្ឋាគារសូហ្វីតែលភ្នំពេញភូគីត្រា ថ្ងៃទី 6 និង 7 ខែមិនា ឆ្នាំ 2019 ចាប់ពីម៉ោង 6 ល្ងាច។ អញ្ជើញកក់តុជាមួយអាហារ 6 មុខ ក្នុងតម្លៃ 110++ ដុល្លារ។ សណ្ឋាគារសូហ្វីតែល អង្គរភូគីត្រា ថ្ងៃទី 9 ខែមិនា ឆ្នាំ 2019។
អញ្ជើញកក់តុជាមួយអាហារ 6 មុខ ក្នុងតម្លៃ 110++ ដុល្លារ រួមទាំងស្រាជាច្រើនប្រភេទ៕