កាលពីថ្ងៃទី17 ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ2019 នៅភោជនីយដ្ឋាន Red Wine House និងក្រុមហ៊ុនស្រា Winest បានសហការគ្នារៀបចំអាហារពេលល្ងាចដ៏សែនរ៉ូមែនទិក និងញ៉ាំស្រាទំពាំងបាយជូរជាមួយមុខម្ហូបជាប្រភេទសាច់គោស្ទេក (Steak) សាច់គោបន្ទះស្រស់ និងគ្រឿងសមុទ្រយ៉ាងឆ្ងាញ់ពិសាក្រោមពន្លឺនៃអំពូលភ្លើងពណ៌លឿងយ៉ាងស្រទន់។
គោលបំណងនៃការរៀបចំអាហារពេលល្ងាចនេះ គឺផ្តោតទៅលើការញ៉ាំស្រាទំពាំងបាយជូរឱ្យត្រូវនឹងមុខម្ហូបប្រភេទនៃពួកបស្ចិមប្រទេស ហើយអ្វីដែលកាន់តែឣស្ចារ្យជាងនេះទៀតនោះគឺ ការបង្ហាញប្រភេទស្រាទំពាំងបាយជូរពណ៌សដែលនាំចូលពីប្រទេស CHILI ហើយជាប្រភេទស្រាដែលអាចញ៉ាំជាមួយនឹងនំខេក និងបង្អែមបានផងដែរ។
ដោយក្នុងនោះផ្ទាល់ Winest បានជ្រើសរើសយកស្រា 4ប្រភេទមកទទួលភ្ញៀវកិត្តិយសនារាត្រីនោះ ដែលរួមមានស្រា 2ប្រភេទមកពីប្រទេសបារាំង។ 1ប្រភេទមកពីខេត្ដ Bordeaux នៃតំបន់ Saint –Emilion ដែលបងប្អូនខ្មែរយើងភាគច្រើនបានស្គាល់ និង1ទៀតមកពីតំបន់ភាគខាងត្បូងនៃប្រទេសបារាំង។ Winest បានជ្រើសរើសស្រាទំពាំងបាយជូរទាំង 2ប្រភេទនេះដើម្បីញ៉ាំជាមួយសាច់គោដោយគ្រាន់តែមួយញ៉ាំជាមួយសាច់គោស្ទេក (Steak) និងមួយទៀតញ៉ាំជាមួយនឹងសាច់គោបន្ទះស្រស់។
Winest បានជ្រើសរើសយកស្រាទំពាំងបាយជូរសមកពីប្រទេស CHILI ដែលមានឈ្មោះថា Sauvignon Blanc ដែលមានរសជាតិជូរ និងអាចញ៉ាំជាមួយមុខម្ហូបពពួកសាច់ស គ្រឿងសមុទ្រ និងត្រីធូណា ជាពិសេសគឺ Winest បានជ្រើសរើសយកស្រាមួយប្រភេទទៀតសម្រាប់ញ៉ាំជាមួយនឹងនំខេក ក៏ដូចជា បង្អែមផងដែរ។
ភ្ញៀវកិត្តិយសទាំងអស់នៅក្នុងកម្មវិធីខាងលើបានកោតសរសើរមិនដាច់ពីមាត់ពីប្រភេទស្រាទាំង 4មុខនេះ ហើយពួកគាត់បានលើកឡើងទៀតថា វាពិតជាប្លែកមែនទែនដែលមានប្រភេទស្រាទំពាំងបាយជូរដែលអាចញ៉ាំជាមួយនឹងនំខេក និងបង្អែមបានដូច្នេះ៕
ព័ត៌មានបន្ថែមសូមទំនាក់ទំនងតាមលេខទូរស័ព្ទ៖ 061 219 567
អ៊ីមែល៖ info@winest.com.kh
គេហទំព័រ Facebook ផ្លូវការ៖ Winest Cambodia