តោះ​រៀន​ធ្វើ​ទឹក​ស៊ី​រ៉ូ​ក្រូចឆ្មារ​សូ​ដា ដែលមាន​រសជាតិ​ជូរអែម​ត្រជាក់ចិត្ត

សូម​បន្តម​ករៀន​ធ្វើ​ស៊ី​រ៉ូ​ក្រូចឆ្មារ​សូ​ដា​ម្តង​ ដែល​មាន​រសជាតិ​ជូរ​ និង​ផ្អែម​មុត​ ដើម្បី​ឱ្យ​អ្នកមាន​អារម្មណ៍ល្អ​បន្ទាប់ពី​ទទួលទាន​អាហារ​ទាំង3ពេល​រួច​។ សូម​តាមដាន​ពី​គ្រឿងផ្សំ​ និង​របៀប​ធ្វើជា​មួយ​នឹង​កញ្ញា​ ឆាន់​ គី​មញ៉ុង​ អ្នកជំនាញ​ផ្នែក​ភេសជ្ជៈ​ និង​កាហ្វេ​ប្រចាំ​ភោជនីយដ្ឋាន​ សេ​វេន​ ប្រាយ​ សាខា​ទួលគោក​ ដូច​ខាងក្រោម​នេះ​ ៖

គ្រឿងផ្សំ​
– ទឹក​ស៊ី​រ៉ូ​ 5 ចុច​ (5 Pans​)
– ទឹកក្រូច​ឆ្មារ​ ½ ស្លាបព្រា​វាល់​ម្សៅ​ ឬតាម​ចំណង់​ចំណូលចិត្ត​
– ទឹកកក​ 1 កែវ​ទឹកសូដា​ជី​អង្កាម​ចំណិត​ក្រូចឆ្មារ​

របៀប​ធ្វើ​
ដំបូង​ត្រូវ​ចាក់ទឹក​ស៊ី​រ៉ូ​ចូល​ រួច​ដាក់​ទឹកក្រូច​ឆ្មារ​ចូល​ ហើយ​សឹម​ដាក់​ទឹកកក​ចូល​ឱ្យ​ពេញ​កែវ​ទើប​ចាក់ទឹក​សូ​ដា​ចូល​ពីលើ​ និង​តុបតែង​នៅ​មាត់​កែវ​ ដោយ​ចំណិត​ក្រូចឆ្មារ​ និង​ជី​អង្កាម​ពីលើ​ជា​ការ​ស្រេច​៕

Advertisement