លេខនេះទស្សនាវដ្តី ឡា រ៉ែន មានវិធីដាំបាយដើម្បីទុកទទួលទានឲ្យបានច្រើនថ្ងៃដោយបាយមិនផ្អូម មកជំរាបជូនបុរសមេផ្ទះ និងស្រ្តីមេផ្ទះទាំងឡាយណាដែលមិនសូវមានពេលវេលាក្នុងការដាំបាយ ឬខ្ជឹលដាំច្រើនដងដូចតទៅ ៖
វិធីគឺសែនងាយបំផុត បន្ទាប់ពីលាងសំអាតអង្ករួចហើយ ចូរដាក់ទឺកសាជូចូលទៅផង ដោយអត្រា អង្ក 3កំប៉ុង ប្រើទឹកសាជូប្រមាណមួយស្លាបព្រាកាហ្វេ រួចហើយដាក់ដាំតាមធម្មតា ។ តែប៉ុណ្ណឹងលោកអ្នកនឹងបានបាយឆ្អឹនដែលដួសពិសា ហើយដួសពិសាទៀត រួចទុកចោលនៅក្នុងឆ្នាំង 4-5ថ្ងៃ ក៏មិនខូច មិនផ្អូម មិនជោរទឹក ទុកពិសាបានច្រើនថ្ងៃមិនខាន ៕