ត្រៀមគ្រឿងសម្ល៖
ខ្ទឹមក្រហមដុតបកសម្បកឱ្យស្អាត 30 ក្រាម
រំដេង 3 ចំណិតតូចៗ
ខ្ជាយចិតសំបកស្អាត 10 ក្រាម
ម្ទេសប្លោកក្រៀម 5 ផ្លែ
កាពិ 1 ស្លាបព្រាបាយ
អំបិល 1/2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
ត្រីធូណាត្រាំទឹកអំបិល 140 ក្រាម
(ដាក់ចូលម៉ាស៊ីនកិនក្រឡុកបញ្ជូលគ្នា)
វិធីចម្អិន៖
ទឹក 3 កែវធំ
ចាក់គ្រឿងក្រឡុករួចចូល
ស្ករត្នោត 1 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
ទឹកអម្ពិល 6 ស្លាបព្រាបាយ
ទឹកត្រី 3 ស្លាបព្រាបាយ
ពងទាចៀនស្លឹកស្អំ៖
ស្លឹកស្អំបេះស្អាត 300 ក្រាម
ពងទា 3 គ្រាប់
ប្រេងសម្រាប់ចៀន
ជាចុងក្រោយ៖
ដាក់បង្គាបកសម្បក 200 ក្រាមចូល
ដាក់ពងទាចៀនស្អំចូល