ផ្នែកប្រឡាក់សាច់៖
- សាច់ជ្រូកបីជាន់ 350 ក្រាម
- គល់ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ម្រេចបុក 1 ស្លាបព្រាបាយ
- ស្គរត្នោត 2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកត្រី 1 ស្លាបព្រាបាយ
- គ្រឿងបន្ថែមរសជាតិ 1 ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទិះដូង 2 ស្លាបព្រាបាយ
ផ្នែកទឹកជ្រលក់៖
- ទឹកត្រី 1 ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករស 1 ស្លាព្រាបាយ
- ទឹកក្រូចឆ្មារ 1 ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមសចិញ្ជ្រាំ 1 ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេសក្រហម ខៀវ ចិញ្ជ្រាំ 1 ស្លាបព្រាបាយ
- ប៊័រ 1/2 ពែង