ងាកមករៀនចម្អិនស្តេកសាច់គោ ទឹកសុសម្រេចហឹរៗ ញ៉ាំជាមួយនឹងនំប៉័ងវិញម្តង ពិតជាប្លែកមាត់ជាមិនខាន តោះតាមដានជាមួយគ្រឿងផ្សំ និងរបៀបចម្អិន ដែលជារូបមន្តដ៏ពិសេសរបស់លោក ឈូក សាមិត្ត មេចុងភៅធំ ប្រចាំភោជនីយដ្ឋានដ៏ល្បី សេវេន ប្រាយ សាខាទួលគោកដូចខាងក្រោមនេះ។
គ្រឿងផ្សំ
* សាច់គោហ្វីឡេ 150g
* ដំឡូងបារាំងកញ្ចប់
* ម្រេចម៉ដ្ឋ
* ទឹកដោះគោឆៅ
* គ្រីម
* ប៊័រ
* ឈីស
* អំបិល
* ស្ករស
* ក្រូចឆ្មារ
* ជីបារាំង
* ម្សៅស៊ុប
វិធីចម្អិន
ដំបូងត្រូវយកសាច់គោហ្វីឡេនោះមកដំឱ្យរាងទួកសាច់បន្តិច រួចយកទៅប្រឡាក់ជាមួយម្សៅស៊ុប ម្រេចម៉ដ្ឋ និងជីបារាំង ហើយសឹមយកទៅចៀនរយៈពេល5នាទី ឱ្យសាច់ឆ្អិតកម្រិត70%។ បន្ទាប់មកយកដំឡូងបារាំងទៅបំពងនៅក្នុងខ្លាញ់ក្តៅខ្លាំងរយៈពេល5នាទី និងធ្វើទឹកសុសម្រេចម៉ដ្ឋ ដោយឆាម្រេចម៉ដ្ឋជាមួយទឹកដោះគោឆៅឱ្យឈ្ងុយ ទើបយកមកកូរជាមួយគ្រីម ប៊័រ និងឈីស រួចលាយគ្រឿងផ្សំរសជាតិចូលដែលមានដូចជា អំបិល ស្ករសទៅតាមបរិមាណទឹកសុសដែលអ្នកធ្វើ។ ជាចុងក្រោយរៀបស្តេកសាច់គោនៅក្នុងចាន់ស្អាតមួយ ដោយហាន់សាច់គោជាចំណិតៗ ដើម្បីងាយស្រួលទទួលទានក៏បាន ហើយបន្ថែមដោយចំណិតដំឡូងបារាំងបំពង រួចស្រោចទឹកសុសម្រេចម៉ដ្ឋពីលើសាច់ស្តេកក៏បាន ឬដាក់ទឹកសុសនៅក្នុងចានតូចមួយទុកជ្រលក់ពេលទទួលទានជាមួយស្តេកក៏បាន និងដាក់ចំណិតក្រូចឆ្មារនៅក្បែរនោះ ដើម្បីទុកបន្ថែមរសជាតិជាការស្រេច៕