បើនិយាយពីផ្លែឈើវិញ មនុស្សជាច្រើន ប្រហែលជាមិនភ្លេចនឹក ដល់ផ្លែក្រូចទេមើលទៅ ដោយសារតែរសជាតិ ផ្អែម ក្រអូប ឆ្ងាញ់ល្មម និងសម្បូរទៅដោយវិតាមីន C…តែពេលខ្លះ ក្រូចដែលយើងទិញមកនោះ បែរជាមានរសជាតិជូរហួញ យ៉ាងគ្មានខ្លាចចិត្តអ្នកញ៉ាំបន្តិចសោះតែម្តង ដូច្នេះថ្ងៃនេះ ឡារ៉ែនមានវិធី ធ្វើឱ្យក្រូចជូរ ក្លាយទៅជាក្រូចផ្អែមវិញ មកជម្រាបជូនបងៗស្ត្រីមេផ្ទះ ដូចតទៅ៖
-គ្មានអ្វីពិបាកទេ គ្រាន់តែយកផ្លែក្រូចដែលជូរនោះ ទៅដាក់ត្រាំនៅក្នុងទឹកក្តៅ 40អង្សា ប្រមាណជា 10នាទីប៉ុណ្ណោះ រសជាតិផ្លែក្រូចនោះ នឹងប្រែទៅជាផ្អែមវិញមិនខាន ។
ការពិតទៅ ក្រូចជូរនោះ មិនមែនប្តូររសជាតិទេ គ្រាន់តែរសជាតិជូររបស់វា ត្រូវបានបំផ្លាញចោលអស់ ដោយសារកម្ដៅតែប៉ុណ្ណោះ៕